SPLOŠNA PRAVILA IN POGOJI POSLOVANJA irent.si

Upravljalec spletne strani Iroks d.o.o. spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke, skrbno varoval in jih ne bo posredoval tretjim osebam oziroma jih uporabljal v druge namene. Pridobljeni osebni podatki se uporabljajo izključno za izvajanje dostave in, po želji, obveščanje o novostih v naši ponudbi. Da bi preprečili nepooblaščen dostop do teh podatkov ali njihovo razkritje uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje osebnih podatkov. Z uporabo naših storitev se strinjate s temi splošnimi pravili in pogoji poslovanja, podjetja Iroks d.o.o. Slike so lahko tudi simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Upravljalec spletne strani v nobenem primeru ne odgovarja v primeru napačne interpretacije teh splošnih pravil in pogojev poslovanja.

Ker so predmet najema tudi elektronske naprave višje vrednosti, je uporabnik dolžan s prevzetimi napravami skrbno ravnati in v primeru poškodbe ali odtujitve naprave nosi vse stroške popravila oz. če to ni možno, nakupa nove naprave.

ENG:
The user is obliged to carefully handle the purchased devices and in the event of damage or disposal of the device, user bears all the repair costs. If this is not possible, user is obliged to purchase a new device.

IROKS d.o.o.
Društvena ulica 7
1000 Ljubljana
e-mail: uros.molek@gmail.com